Building 2.6.0-test9 without ACPI

From: Ian Wienand <ianw_at_gelato.unsw.edu.au>
Date: 2003-11-12 17:02:47
Hi,

My zx2000 keeps hitting a MCA seemingly the moment it gets to the
login: prompt, sometimes during boot with test9.

To try and debug I went to turn ACPI off in menuconfig, but it doesn't
seem to actually turn ACPI off properly.  The sub-menu doesn't
disappear as you would expect (and as happens when configuring an x86)
and trying to build ends up with

arch/ia64/kernel/iosapic.c: In function `iosapic_set_affinity':
arch/ia64/kernel/iosapic.c:290: warning: comparison is always false due to limited range of data type
arch/ia64/kernel/iosapic.c: In function `iosapic_register_platform_intr':
arch/ia64/kernel/iosapic.c:530: error: `ACPI_INTERRUPT_PMI' undeclared (first use in this function)
arch/ia64/kernel/iosapic.c:530: error: (Each undeclared identifier is reported only once
arch/ia64/kernel/iosapic.c:530: error: for each function it appears in.)
arch/ia64/kernel/iosapic.c:539: error: `ACPI_INTERRUPT_INIT' undeclared (first use in this function)
arch/ia64/kernel/iosapic.c:543: error: `ACPI_INTERRUPT_CPEI' undeclared (first use in this function)
make[1]: *** [arch/ia64/kernel/iosapic.o] Error 1

I think this is because all sorts of things are left in the config
that maybe shouldn't be there?

# CONFIG_ACPI is not set
CONFIG_ACPI_EFI=y
CONFIG_ACPI_INTERPRETER=y
CONFIG_ACPI_KERNEL_CONFIG=y

I had a look in drivers/acpi/Kconfig and things look mostly right to
me (ACPI_INTERPRETER depends on ACPI, everything else depends on
ACPI_INTERPRETER).  Is it just me?

-i
ianw@gelato.unsw.edu.au
http://www.gelato.unsw.edu.au
-
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-ia64" in
the body of a message to majordomo@vger.kernel.org
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Received on Wed Nov 12 01:03:15 2003

This archive was generated by hypermail 2.1.8 : 2005-08-02 09:20:20 EST